Old Ni’js

Datum: 17 november

Aanvang: 20.30 uur

Entree: 12,50 voorverkoop
15,00 aan de deur

de link om kaarten in de voorverkoop te bestellen:

https://www.yourticketprovider.nl/events/22891-old-ni-js/

Old Ni-js komt ook deze herfst een hartverwarmend concert geven in de Boerderij in Beekbergen! We hebben er nu al zin in en dus is de kaartverkoop begonnen. Hee- hoo- ut goat an! Op 17 november komen ze spelen en je kunt kaarten in de voorverkoop krijgen via de link op onze website, bij Primera de Damper of Cafetaria de Meerpaal in Apeldoorn zuid.

 

Tien over rood

Helaas, je bent te laat voor dit evenement.

Afgelopen week is het super gezellige Gerrit van Engeland Toernooi gespeeld in de Boerderij Beekbergen. Na 4 avonden voorrondes is zaterdag een spannende finale gespeeld! De Winnaar is J. De Kruif, op de foto met de Wisseltrofee en de beker. Eervolle tweede plek ging naar Dhr. T. Rakhorst en de derde prijs werd behaald door J. Schild. Alle drie de winnaars gefeliciteerd!

60,70 & 80 party

Datum: 7 Oktober

Aanvang: 20.30 uur

Entree: gratis

We gaan plaatjes draaien op 7 oktober in de boerderij Beekbergen! Echte plaatjes met kras en en kraak en bromtonen zoals je platenspeler ook maakte van je favoriete plaatjes! Arend Knijters en Simon van Weleer komen voor ons de nostalgie en disco liedjes draaien en we swingen de zaal door!

Toegang is gratis voor iedereen van 18+ en het is leuk als jij in je kleding over-the-top 70-er jaren, Schoudervulling en permanentje jaren 80 of vetlock en petticoat jaren 60 de sfeer vergroot! De grote pret van vorig jaar kunnen we zeker overtreffen! Zorg dat je dit feest vol nostalgische plaatjes meemaakt!

Vanaf 20.30 uur is de zaal open, de toegang is gratis en aan de Tullekensmolenweg 22a in de Boerderij Beekbergen is het 7 oktober Feest! Wees erbij!

Kindervakantiespel

Van 7 t/m 12 augustus 2017
TIJDEN:

Ma : 09.00 tot 11.45 Middag 13.15 tot 15.15
Di : 09.00 tot 15.15 (kids krijgen lunch)
Woe : 09.00 tot 15.30 (kids krijgen lunch)
Do : 09.00 tot 11.45 Middag 13.15 tot 15.15
Vrij : 09.00 tot 11.45 Middag 13.15 tot 15.15

Vrijdag avond: Kids brengen om 18.30 uur. We eten gezellig met elkaar bij de Boerderij. Neem je slaap spullen mee.

Het vakantiefeest kan beginnen!!! We gaan van 7 t/m 12 augustus 2017 de hele week vakantie vieren en druk spelen! We willen niet verklappen wat we allemaal gaan doen…… het is veel leuker om je te laten verrassen door alle bijzondere dingen, die we gaan doen! Het dagje uit gaat woensdag door, maar waar heen zie je vanzelf! Van de hele week spelen, hollen, rennen, dansen, springen, zingen en lachen en pret maken is maar 1 ding zeker: het huttenbouwen!! Wat is KVS zonder de huttenbouw??
Het huttenbouwen gebeurt altijd op donderdag de hele dag, denk aan hamers en spijkers en vrijdag ochtend mag je je hut zo mooi maken als je kunt!! Daarna volgt natuurlijk het logeren in je zelfgemaakte hut! Samen met al je vrienden en vriendinnen.

Zaterdag om 8.30 uur halen pap en mam je weer op en heb je nog tijd om uit te rusten voordat school weer begint!

Zaterdag ochtend om 08.30 kids ophalen, spullen inpakken en dan moe en voldaan naar huis! Als alle hutten op de grote stapel liggen gaan deze weer de fik in.
Alle lieve papa’s: willen jullie weer helpen met de hutten opruimen?? Dit zal zaterdag rond 08.15 gebeuren.

Kosten:
Dagdeel 3.00 euro
Dagkaart 5.00 euro
Dagje uit 7.50 euro
Weekkaart 25.00 euro

Nog wat details:

Leeftijd vanaf 4 jaar t/m net zo lang als je het zelf leuk vind. (Zindelijk!)

Breng informatie over allergien, medicijnen en de toestemming voor het dagje uit mee!

Je zwempak en handdoek breng je op maandag mee, is het weer goed, dan kunnen we misschien zwemmen! In de gaderobe kunnen de zwemspullen gedurende de week blijven hangen!

Voor het hutten bouwen breng je donderdag je hamer en heel veel (grote) spijkers mee!

Blijf je logeren, dan breng je vrijdag om 18.30 uur je luchtbed en/of matras, je pyjama, je slaapzak of dekbed, je avondversnaperingen, je warme trui, je schone kleren, je knuffel en je gezelligheid mee!

Meer informatie: www.boerderijbeekbergen.nl of via tel: 055 506 2239

Share

Dauwtrappen

Datum: 25 mei 2017

Aanvang: tussen 10.00 en 12.00 uur

Entree: 3,50 en 10,- met BBQ

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar met hemelvaartsdag 25 mei 2017 dauwtrappen bij de boerderij! We gaan langs de leukste plekjes en over de rustige wegen en fietspaden! De uitgezette fietstocht is dit jaar 25 km lang, maar kan worden ingekort tot 10 km voor kinderen. Wanneer we terug zijn bij de boerderij gaan we BBQ-en! Heerlijk dagje buiten met veel plezier!
Wie een elektrische fiets heeft, kan zijn fiets bij laden bij de Boerderij! Denk wel aan je acculader!

Inschrijven kan van 10 tot 12 uur in de Boerderij.

Kosten voor de fietstocht zijn 3,50 per persoon, inclusief een verrassing onderweg. Wie blijft bbq-en bij de Boerderij na het fietsen, betaalt 10,00 per persoon.

Share

vogelschieten

Op Koningsdag 27 april 2017 is er bij de boerderij Beekbergen van alles te doen! Vanaf 13.00 uur gaan we er helemaal voor! Koop een strippenkaart en je kan alle leuke dingen doen, die we voor jullie klaar hebben staan! We gaan buiten spelen, over de stormbaan en dwars in het springkussen hangen! We gaan trampoline springen, cupcakes versieren en opeten, beestjes knuffelen, ranja drinken, mee doen met de kleur wedstrijd, knutselen en Sumo Worstelen in het geweldige Sumopak! Kinderen nemen hun ouders mee om samen in het Sumopak te worstelen!

Om 15.00 uur begint de inschrijving voor het vogelschieten! Meedoen kan vanaf 18 jaar, kost 7,50 per persoon en kan alleen op vertoon van je legitimatie! Zonder legitimatie mogen we je niet mee laten doen, zorg dat je legitimatie bij je hebt!!

Om 16.00 uur gaat de wedstrijd vogelschieten van start met het eerste schot. De kinderen kunnen hun ouders aanmoedigen of nog een rondje over de stormbaan! Gelukkig is Jan met de snackbar er ook en kunnen we onze magen vullen!

Zodra de (houten) vogel van zijn stok gevallen is, weten wie er schutterskoning is en wie de kleurwedstrijd heeft gewonnen! Dan reiken we alle prijzen uit!

Kom Koningsdag bij de Boerderij Beekbergen Vieren!

Starten: 13.00 uur met alle spellen

Kosten kinderstrippenkaart voor de spelletjes: 3,50 per kaart

Start inschrijven vogelschieten: 15.00 uur Legitimatie Verplicht!!! (door gemeente) – Eerste schot vogelschieten: 16.00 uur

Share

Zomerjeuk Festival

Datum: 17 juni 2017

Aanvang: 16.00 uur

Kosten: 5,-

Eindelijk is het weer zomer, eindelijk genieten van lange dagen en mooi weer.
Op zaterdag 17 juni is het zover; de eerste editie van het kleinste festival van Nederland: ZOMERJEUK!
Aan alles is natuurlijk gedacht, zo kun je je buik rond eten bij onze twee foodtrucks, en is er zelfs een cocktailbar om al je doordeweekse ellende weg te spoelen! Dit kan allemaal omdat we een soort van kinderdagverblijf hebben opgezet voor de kleine festivalgangers. Lekker benen breken tijdens een potje Twister of kokosnoot bowlen!

Aan de muziek zal het ook niet liggen, we hebben een diverse line-up van zowel bands als de knapste DJs van het darp! Je snapt natuurlijk wel dat waneer je je band De Vreemde Vogels noemt, deze boven aan de lijst komt te staan bij ons om te boeken! Succes verzekerd en dan hebben we de geweldige rest nog, laten we het even op een rijtje zetten:
Line Up:
– De Vreemde Vogels
– Bandera Latina
– Sven Kay
– Weenk
– Showtime
– Vincent Raver zal de potten en pannendisco compleet maken met zijn getrommel!
We beginnen om 16:00 uur en de schade is slechts 5,-, en als je een filmpje van jezelf maakt tijdens je eigen 500 meter hinkelen, kom je op de gastenlijst!
Begint het bij jullie al te kriebelen?

Wees er snel bij, zorg voor je hinkel-filmpje of bestel n je tickets!!! Klik Hier:
https://www.yourticketprovider.nl/events/18086-zomerjeuk/

Share

Avond Wandelvierdaagse Beekbergen van 6 tm 9 juni 2017

Aanvang: 6 juni 2017

Starttijd: 18.15 uur (12 km)
18.30 uur (overige afstanden

De avondvierdaagse Beekbergen wordt gehouden van 6 tm 9 juni 2017! We wandelen door prachtige bossen, over kleine paadjes en door de groene omgeving van Beekbergen! Verrassende doorkijkjes worden afgewisseld met bijna geheime paadjes! Een prima manier om de omgeving te verkennen! De start is elke avond om 18.15 uur (12 km) of 18.30 uur.

Er zijn 3 afstanden mogelijk om te lopen: 3,5 km, 7 km of 12 km. Het wordt genieten van de wandelingen!

Inschrijven kan op 30 en 31 mei 2017 tussen 19.30 en 21.30 uur. Bij voorinschrijving kost deelname 6,00 per persoon. Ook kunt u op de eerste avond zelf inschrijven. Dan zijn de kosten 7,00 per persoon. Gaat u n dagje mee, dan betaalt U 2,00.

De organisatie is in handen van Marga van Beek en is in samenwerking met de KWBN, de wandelbond. Op de website van de avondvierdaagse Beekbergen vindt u meer informatie.

Meer informatie vindt u op: http://www.avondvierdaagse-beekbergen.nl/

 

Share

Paasvuur boerderij Beekbergen

Datum: 16 april 2017

Aanvang: 20.00 uur

Entree: gratis

Het paasvuur om de lente te vieren wordt traditiegetrouw gehouden op 1e paasdag: dit jaar dus 16 april 2017. Om 20.00 uur zal de grote stapel snoeihout in rook opgaan. De parkeerplaats naast de boerderij is afgesloten, daar brand het vuur! Ook deze keer rekenen we erop, dat de vreugdevuur tot ruim na 12.00 uur brand! Kom kijken en geniet van een drankje, koffie of thee! Goed gezelschap en de pracht van de fascinerende vlammenzee vormen een ervaring die je meegemaakt moet hebben!

Gezien het succes van voorgaande jaren verwachten we ook voor dit jaar een grote belangstelling en een gezellige drukke avond!

Share

Boh Foi Toch

Datum: 1 april 2017

Aanvang: 20.30 uur

Entree: 15,- voorverkoop
17,50 deurverkoop

Op 1 april – dit is geen grap – gaan we zingen! “Hee hee hee – Hoo ho hooo – Doar stoan ze weer – Veur de zo veulste keer” ! Boh Foi Toch komt de boerderij laten zingen en dansen! We hebben er nu al zin in! Ondertussen is de voorverkoop gestart! Reserveer de datum vast in je agenda! Want “Doar staon ze weer – Veur de zo veulste keer!”

Jij bent er toch ook bij!
Share

Q15

Aanvang: 20.30

Entree: gratis

Q15 komt weer dansen! Samen met jullie verzorgt Q15 – de band van Henk van de Kamp – met de Boerderij Beekbergen een gezellige danspartij! In 2016 was het optreden een groot succes! En daarom doen we het nog een keer!

Het wordt genieten van de easy listening muziek, kletsen met je buurvrouw, sjansen met de leuke mannen, een foxtrot en een quikstep!
Voor iedereen die van dansen houd, een avond om niet te missen!

Share

Hashtag Epic Fissa

Aanvang: 19.30 uur

Entree: 2,50

Yes! Het is weer # Epic Fissa!!! 17 maart is de Crazy Edition!! In de Boerderij Beekbergen natuurlijk! Deze editie gaat samen met een deel en like actie van een Footlocker waardebon!
Like en deel de facebook/ boerderij beekbergen en de Instagram! Daar komen de verder aankondigingen! facebook/boerderijbeekbergen en instagram/deboerderij

Zorg dat jij er bij bent om te weten of je hebt gewonnen!!

Op de # Epic Fissa geldt NIX18 en de party is alcoholvrij!

Share

KVS weekend

KinderVakantiespelWeekend: vanaf 4 jaar.

Aanvang: 25 februari 13.00 uur. Ophalen 26 februari 9.00 uur.

Entree: 5,-

De zomer duurt nog veeeeeeeeel te lang! En daarom organiseren wij van de Boerderij nu voor de 3de keer het kvs weekend.

Vind jij het Kindervakantiespel ook zo te gek in de zomer? En kun je niet wachten om samen weer de leukste avonturen te beleven? We houden ook dit jaar weer een KinderVakantiespelWeekend! Het programma blijft een verrassing, maar op de zaterdagavond is er een echte playbackshow en mag jij je idool nadoen. Je mag alleen, maar ook samen met je vrienden of vriendinnen! Dus neem je vrienden/vriendinnen en je mooiste outfit mee en geef je nu alvast op bij Veronique Brink (vhairstyle@hotmail.nl ). Zet er wel even je naam, je leeftijd, wie je nadoet en welk liedje je wilt doen.

VOOR DE OUDERS

Op 25 en 26 februari 2017 organiseert de Boerderij het KinderVakantiespelWeekend. Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om een nachtje in de Boerderij te komen logeren en leuke avonturen te beleven. De kinderen kunnen Zaterdags om 13.00 uur worden gebracht. Zondags na het ontbijt, kunnen de kinderen om 09.00 uur weer worden opgehaald. Het hele weekend kost 5,- per kind. Ouders, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd voor de playbackshow op zaterdagavond. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. Zodra het afgelopen is maken we de bedden klaar en gaan de kinderen slapen. Nou ja…..slapen???

U kunt uw kind(eren) opgeven via Veronique Brink (vhairstyle@hotmail.nl ). Vermeldt u dan de naam van uw kind, zijn of haar leeftijd en wie hij/zij nadoet met welk liedje. Zorgt u alstublieft zelf voor een cd met het liedje er op?? (voorzien van de naam van uw kind) met de juiste uitvoering van het nummer dat uw kind wil playbacken. Deze kunt u of kan uw kind bij aankomst afgeven aan Veronique Brink.

Wat moet uw kind in ieder geval meenemen:
– Slaapzak
– Kussen
– Luchtbed
– Pyama
– Toiletartikelen
– Extra setje kleding (reserve)
– Telefoonnummer van ouders / contactpersoon
– Evt. knuffel
– Evt. medicijnen

Bij droog weer zullen we ook naar buiten gaan, dus geeft u de kinderen in ieder geval warme kleding mee.

Share

90’s & 00’s party

Aanvang: 20.30 uur

Entree: gratis

Jaaaaaaaaa!!!! Dames en heren opgelet….. Er komt een nieuw feest in de Boerderij!! (tromgeroffel) hier is die dan, de eerste editie van de 90’s & 00’s party!

Dit feest staat keihard garant voor een belachelijk over de top feest met de beste hits uit de jaren 90 en de 00s!!

Die gedraaid zullen gaan worden door onze leukste DJ’s van ons platteland uit Beekbergen it’s ” SHOWTIME ” !!!!

De entree is geheel gratis en de zaal is open vanaf 20.30 uur.
Zorg dat je erbij bent en mis het niet! Trek vooral je mooiste of gekste outfit aan 🙂

Legitimatie is verplicht!! Zonder kom je er niet in….. dit door de ” niks niet onder de 18 alcohol wet..”

Share

#Epic Fissa Winteredition

23-09Aanvang: 19.30 uur

Entree: 2,50

Iedere 3 maand is er de speciale party voor Teens!! Op 23 september is het The Color Edition! Kleurige kleding, knalkleurige schoenen en geverfde haren in groen, geel, oranje en blauw! Onze junior barkeepers staan weer achter de bar en schenken 18NiX consumpties voor de feestgangers! DJ Thijz Ironez (zelf een echte Teen) draait de hits van nu en jouw verzoekplaat!
We swingen en springen, lachen en dansen en zingen mee tot we schor worden! Het wordt genieten! Zorg dat je er bij bent en vier mee op de #Epic Fissa !!!

Share

Back to the Seventies & Eighties!!

imageAanvang: 20.30

Entree: Gratis

Op 24 september gaan we terug in de tijd naar de hits en disco van toen we jong waren! Een heerlijke 70/80’s party met een uitstapje naar iets oudere muziek. Let’s dance, Shake your booty down, Dance dance dance en If you think I’m sexy Voulez vous Couchez avec moi! Voor ons draaien 2 DJ’s Arend Kneiters & Simon van Weleer echte orginele vinyl plaatjes met wellicht de bijbehorende kraak en ruis!

Arend & Simon komen uit Brabant helemaal naar de Boerderij in Beekbergen, Dat moet gezellig worden!! Wij hebben er zin in! De Schoudervullingen, permanentkrullen en killerheels zijn er klaar voor! Jij komt toch ook genieten?

Share

New years eve

imageAanvang: 01.00 uur

Entree: 5,-

Waar moet je zijn dit jaar op New Year’s Eve ??? Bij ons in de Boerderij natuurlijk !!
Het jaar 2016 sluiten we af en vieren dat het nieuwe jaar 2017 begint ! Proosten met elkaar op onze gezondheid. En vooral lekker los gaan op de dansvloer. Wij zeggen alvast proost en tot ziens in de Boerderij.

Waar: De Boerderij Beekbergen Tullekensmolenweg 22A Beekbergen

Share

Old Ni-js

old ni'jsEntree: 12,50

Aanvang: 20.30 uur

Op 18 november 2016 komt Old Ni-js de Boerderij Beekbergen op z’ n kop zetten en laten trillen op z’n grondvesten! De dampende Rock van eigen bodem, gespeeld door doorgewinterde muzikanten Willem, Han, Ferdi en Gerard, staat borg voor een avond feest. Samen spelen de mannen van Old Ni-js bekende nummers van Normaal en Boi Foh Toch, aangevuld met andere Nederlandse muziek, ” den ie verstoan kan”.
Zingen, dansen, stampen en bier drinken maken het feest compleet . Kortom een feest waar je bij moet zijn! Tip: bestel je kaarten in de voorverkoop op www.boerderijbeekbergen.nl. De voorverkoop op de site start eind september. Bij de Primera en de Damper (Beekbergen) of Cafetaria de Meerpaal (Apeldoorn Zuid is de voorverkoop van start gegaan.Prijs voorverkoop: 10,00

Share

#Epic Fissa Color

imageAanvang 19.30 uur

Entree: 2,50

leeftijd: vanaf 10 jaar

Iedere 3 maand is er de speciale party voor Teens!! Op 23 september is het The Color Edition! Kleurige kleding, knalkleurige schoenen en geverfde haren in groen, geel, oranje en blauw! Onze junior barkeepers staan weer achter de bar en schenken 18NiX consumpties voor de feestgangers! DJ Thijz Ironez Draait de hits van nu en jouw verzoekplaat!
We swingen en springen, lachen en dansen en zingen mee tot we schor worden! Het wordt genieten! Zorg dat je er bij bent en vier mee op de #Epic Fissa !!!

Share

AA & de docters

imageAanvang: 20.30 uur

Entree : 5,00

Eindelijk!! AA en The Doctors komen 14 oktober 2016 spelen in de Boerderij! De doorgewinterde rockers spelen naast oude nummers van de nieuwe CD Floozy Man. De nieuwe CD laat stevige muziek door de luidsprekers denderen en zorgt voor een pittige sfeer! Rock en Roll met variaties naar blues en scherpe teksten! Echt een feest om bij te zijn!!

Voor wie AA & the Doctors niet kent: hieronder de concert video van Countdown Cafe!

https://www.youtube.com/watch?v=mXXm1GeUP74

Share

Oktoberfest

oktober

Aanvang: 20.30 uur

Entree: Gratis

Op 22 oktober 2016 is het Oktoberfest in de boerderij Beekbergen! Dit prachtige oogstfeest wordt wederom een groot festijn van pullen Bier, Lederhosen en Deerndles! Het dijen-kletsen op de muziek van onze Duitse Oosterburen gaat samen met de traditionele spelen van het spijker-slaan en het boomstam zagen! We hebben er zin in!
Dit alles tijdens het genot van grote pullen Bier und Bratwurst! Bist du Dabei?

Share