Agenda

Najaarsprogramma van de Boerderij Beekbergen bekend!

Het najaarsprogramma 2018 van de Boerderij in Beekbergen is bekend!! Trek je agenda en reserveer de datums, schrijf op en zorg dat jij erbij bent!!! We beginnen op 6 oktober met een splinternieuwe BokBierAvond! Wij zorgen voor een lekker buffet, een goede keus van bokbieren, goede muziek en veel gezelligheid! Zorg dat jij er ook bent!

Voor de kids hebben we 2 Coladisco’s gepland!! Met zoals altijd Thrax (Thijs) aan de draaitafel en chips in de verkoophoek! Schrijf gelijk 12 oktober en 7 december in je agenda en op de kalender van je ouders!

We adviseren je vast te oefenen met Tien over Rood Biljarten voor de 5de jaargang van het Gerrit van Engeland Biljart toernooi!! Vooral de dames!! Het wordt hoog tijd, dat dames komende november in de finale staan! Van 30 oktober tot en met 2 november hebben we op de avonden de voorrondes en zaterdag 3 november de grote finale!! Ook supporters en sponsors voor het toernooi zijn welkom!!

Op 9 november vieren we feest met de mannen van Old Ni-js! De aankondiging is ’t oude nieuws van het vertrouwde feest vol goede muziek, lekker bier, vet genieten, leuk gezelschap en frikandellen. Koop je kaarten zo snel mogelijk online in de voorverkoop!!

Natuurlijk nodigen we ook dit jaar Sinterklaas weer op visite op donderdagavond. We weten nog niet of hij laat op de avond toch even komt.

We gaan 21 december HØken met de Heinoos! Het wordt weer een goede test van de fundering van de Boerderij door de springende, stampende, zingende en “deurdonderende” fans! Een feest dat je niet kan missen! Koop je kaarten zo snel mogelijk online (klik hier) in de voorverkoop of via de website www.boerderijbeekbergen.nl ! !

Het jaar 2018 knallen we uit en 2019 feesten we in in de Nieuwjaarsnacht! Oud & Nieuw wordt weer beregezellig en supergoed!! We doen om 1 uur de deur open, zodat jij al je vrienden, vriendinnen, kennissen en familie een goed begin kunt wensen!

Begin t najaar goed: Noteer de feesten en koop zo snel mogelijk je tickets! Tot ziens in de Boerderij Beekbergen aan de Tullekensmolenweg!!

Reacties gesloten.