Høken met de Heinoos

Datum: Vrijdag 21 december

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 15,-

Op 21 december 2018 gaat het kerstfeest met de Heinoos in de Boerderij Beekbergen los! We donderen het weekend in, geen gezapige kerst dit jaar, maar een knallend feest!!

Høken met de Heinoos onder de Kerstboom, springen en zingen en volop genieten! De Boerderij in Beekbergen gaat weer schudden op de fundering en de feestdagen inzegenen met een groot Feest!

Wees erbij, koop snel je kaarten en leg je kerstmuts klaar!!

Kaarten besteld u eenvoudig in de voorverkoop via www.boerderijbeekbergen.nl of de onderstaande link:

Old Ni’js

Datum: Vrijdag 9 november 2018

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 12,50

Op 9 november vieren we feest met de mannen van Old Ni-js! De aankondiging is ’t oude nieuws van het vertrouwde feest vol goede muziek, lekker bier, vet genieten, leuk gezelschap en frikandellen. Koop je kaarten zo snel mogelijk online in de voorverkoop!!
Koop je gelijk je kaarten voor HØken met de Heinoos! dan betaal je maar 1 keer administratiekosten.

Gerrit van Engeland tournooi

De vijfde editie van het Gerrit van Engeland 10 over rood biljart toernooi van de Boerderij in Beekbergen is opnieuw een groot succes! De voorrondes ware zeer gezellig, de verloting werd enthousiast mee gedaan en de spanning was te snijden!
De Finale zaterdag was superspannend en Dhr. Appie Dieseraad bleek dit jaar de beste biljarter! Hij heeft zijn eigen gewicht in bier gewonnen, 106 stuks!

Bokbier avond

Datum: zaterdag 8 oktober

Aanvang: 18.00 uur

Entree: Buffet € 10,-

Zaterdag 6 oktober vullen we het terras achter de Boerderij Beekbergen voor de Bokbieravond! Het gaat natuurlijk over Bokbier, goed gezelschap en een varkentje aan het spit!!! We doen Bavaria Bokbier op de tap zodat we hem lekker voor je tappen. Verder heb je keus uit Bokbieren in de fles!

We eten rond 18.00 uur het varken en het buffet op en vinden het gezellig dat jullie er ook zijn! Je kunt je inschrijven voor de Bokbieravond via de lijst in het OC (op donderdagavond) en via de mail (info@boerderijbeekbergen.nl) of op facebook via een PB!

Het hele buffet (varken, salades, stokbrood, sauzen enz.) wordt verzorgt voor € 10 per persoon. Kom ook genieten van de Herfst!!

Voor wie: Iedereen! We hanteren NIX18

 

 

Cola Disco

Datum: 8 juni

Aanvang: 18.30 uur

Entree: Gratis, Muntje € 0,80

Coladisco bij de Boerderij Beekbergen

Zomerjeukfestival

 

Datum: 16 juni

Aanvang: 16.00 uur

Entree: € 5,-

Het programma voor Zomerjeuk is bekend!!

Het wordt een knaller!! Het spetterende programma van Zomerjeuk met 3 bands danst de hele middag! We beginnen met de Reggea van Reggae Experience! Deze naam zegt al dat de muziek ’n verrukkelijke aanvulling bij de zomercocktails is om te dansen! Tussen de verschillende bands en optredens door draaien de mannen van Showtime, Lars en Sven, de muziek voor ons! Vervolgens vermaakt La Musica Rica ons met onder andere nummers van de Gipsy Kings! En we krijgen danslessen van Danseressen van Topniveau!!  We hebben een brassband, die met hun trommels voor opzwepende muziek zorgen!

En de grote afsluiter, de finale van de avond zijn DJ Con Nalez & Mc Shizzeler!! Deze DJ’s hebben inmiddels een reputatie opgebouwd dat ze voor groot feest zorgen en dus kan het niet mis!!

Zet op 16 juni Zomerjeuk bij de Boerderij in je agenda! Zomerjeuk wil je beleven! Zorg dat je erbij bent!!

Koningsdag

 
Helaas, dit evenement heb je gemist. Maar we willen je wel laten weten dat Beekbergen een koningin heeft sinds dit jaar!
Het zal je maar gebeuren! Schutterskoningin worden op Koningsdag! Henriëtte Oosterkamp uit Lieren heeft deze prestatie geleverd tijdens het vogelschieten bij de Boerderij Beekbergen! Gefeliciteerd Henriëtte!