Zomerjeukfestival

 

Datum: 16 juni

Aanvang: 16.00 uur

Entree: € 5,-

Het programma voor Zomerjeuk is bekend!!

Het wordt een knaller!! Het spetterende programma van Zomerjeuk met 3 bands danst de hele middag! We beginnen met de Reggea van Reggae Experience! Deze naam zegt al dat de muziek ’n verrukkelijke aanvulling bij de zomercocktails is om te dansen! Tussen de verschillende bands en optredens door draaien de mannen van Showtime, Lars en Sven, de muziek voor ons! Vervolgens vermaakt La Musica Rica ons met onder andere nummers van de Gipsy Kings! En we krijgen danslessen van Danseressen van Topniveau!!  We hebben een brassband, die met hun trommels voor opzwepende muziek zorgen!

En de grote afsluiter, de finale van de avond zijn DJ Con Nalez & Mc Shizzeler!! Deze DJ’s hebben inmiddels een reputatie opgebouwd dat ze voor groot feest zorgen en dus kan het niet mis!!

Zet op 16 juni Zomerjeuk bij de Boerderij in je agenda! Zomerjeuk wil je beleven! Zorg dat je erbij bent!!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.