KVS weekend

KinderVakantiespelWeekend: vanaf 4 jaar.

Aanvang: 25 februari 13.00 uur. Ophalen 26 februari 9.00 uur.

Entree: 5,-

De zomer duurt nog veeeeeeeeel te lang! En daarom organiseren wij van de Boerderij nu voor de 3de keer het kvs weekend.

Vind jij het Kindervakantiespel ook zo te gek in de zomer? En kun je niet wachten om samen weer de leukste avonturen te beleven? We houden ook dit jaar weer een KinderVakantiespelWeekend! Het programma blijft een verrassing, maar op de zaterdagavond is er een echte playbackshow en mag jij je idool nadoen. Je mag alleen, maar ook samen met je vrienden of vriendinnen! Dus neem je vrienden/vriendinnen en je mooiste outfit mee en geef je nu alvast op bij Veronique Brink (vhairstyle@hotmail.nl ). Zet er wel even je naam, je leeftijd, wie je nadoet en welk liedje je wilt doen.

VOOR DE OUDERS

Op 25 en 26 februari 2017 organiseert de Boerderij het KinderVakantiespelWeekend. Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om een nachtje in de Boerderij te komen logeren en leuke avonturen te beleven. De kinderen kunnen Zaterdags om 13.00 uur worden gebracht. Zondags na het ontbijt, kunnen de kinderen om 09.00 uur weer worden opgehaald. Het hele weekend kost 5,- per kind. Ouders, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd voor de playbackshow op zaterdagavond. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. Zodra het afgelopen is maken we de bedden klaar en gaan de kinderen slapen. Nou ja…..slapen???

U kunt uw kind(eren) opgeven via Veronique Brink (vhairstyle@hotmail.nl ). Vermeldt u dan de naam van uw kind, zijn of haar leeftijd en wie hij/zij nadoet met welk liedje. Zorgt u alstublieft zelf voor een cd met het liedje er op?? (voorzien van de naam van uw kind) met de juiste uitvoering van het nummer dat uw kind wil playbacken. Deze kunt u of kan uw kind bij aankomst afgeven aan Veronique Brink.

Wat moet uw kind in ieder geval meenemen:
– Slaapzak
– Kussen
– Luchtbed
– Pyama
– Toiletartikelen
– Extra setje kleding (reserve)
– Telefoonnummer van ouders / contactpersoon
– Evt. knuffel
– Evt. medicijnen

Bij droog weer zullen we ook naar buiten gaan, dus geeft u de kinderen in ieder geval warme kleding mee.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.