Old Ni'js

Datum: 17 november

Aanvang: 20.30 uur

Entree: 12,50 voorverkoop
15,00 aan de deur

de link om kaarten in de voorverkoop te bestellen:

https://www.yourticketprovider.nl/events/22891-old-ni-js/

Old Ni-js komt ook deze herfst een hartverwarmend concert geven in de Boerderij in Beekbergen! We hebben er nu al zin in en dus is de kaartverkoop begonnen. Hee- hoo- ut goat an! Op 17 november komen ze spelen en je kunt kaarten in de voorverkoop krijgen via de link op onze website, bij Primera de Damper of Cafetaria de Meerpaal in Apeldoorn zuid.

 

Tien over rood

Helaas, je bent te laat voor dit evenement.

Afgelopen week is het super gezellige Gerrit van Engeland Toernooi gespeeld in de Boerderij Beekbergen. Na 4 avonden voorrondes is zaterdag een spannende finale gespeeld! De Winnaar is J. De Kruif, op de foto met de Wisseltrofee en de beker. Eervolle tweede plek ging naar Dhr. T. Rakhorst en de derde prijs werd behaald door J. Schild. Alle drie de winnaars gefeliciteerd!

60,70 & 80 party

Datum: 7 Oktober

Aanvang: 20.30 uur

Entree: gratis

We gaan plaatjes draaien op 7 oktober in de boerderij Beekbergen! Echte plaatjes met kras en en kraak en bromtonen zoals je platenspeler ook maakte van je favoriete plaatjes! Arend Knijters en Simon van Weleer komen voor ons de nostalgie en disco liedjes draaien en we swingen de zaal door!

Toegang is gratis voor iedereen van 18+ en het is leuk als jij in je kleding over-the-top 70-er jaren, Schoudervulling en permanentje jaren 80 of vetlock en petticoat jaren 60 de sfeer vergroot! De grote pret van vorig jaar kunnen we zeker overtreffen! Zorg dat je dit feest vol nostalgische plaatjes meemaakt!

Vanaf 20.30 uur is de zaal open, de toegang is gratis en aan de Tullekensmolenweg 22a in de Boerderij Beekbergen is het 7 oktober Feest! Wees erbij!

Kindervakantiespel

Van 7 t/m 12 augustus 2017
TIJDEN:

Ma : 09.00 tot 11.45 Middag 13.15 tot 15.15
Di : 09.00 tot 15.15 (kids krijgen lunch)
Woe : 09.00 tot 15.30 (kids krijgen lunch)
Do : 09.00 tot 11.45 Middag 13.15 tot 15.15
Vrij : 09.00 tot 11.45 Middag 13.15 tot 15.15

Vrijdag avond: Kids brengen om 18.30 uur. We eten gezellig met elkaar bij de Boerderij. Neem je slaap spullen mee.

Het vakantiefeest kan beginnen!!! We gaan van 7 t/m 12 augustus 2017 de hele week vakantie vieren en druk spelen! We willen niet verklappen wat we allemaal gaan doen…… het is veel leuker om je te laten verrassen door alle bijzondere dingen, die we gaan doen! Het dagje uit gaat woensdag door, maar waar heen zie je vanzelf! Van de hele week spelen, hollen, rennen, dansen, springen, zingen en lachen en pret maken is maar 1 ding zeker: het huttenbouwen!! Wat is KVS zonder de huttenbouw??
Het huttenbouwen gebeurt altijd op donderdag de hele dag, denk aan hamers en spijkers en vrijdag ochtend mag je je hut zo mooi maken als je kunt!! Daarna volgt natuurlijk het logeren in je zelfgemaakte hut! Samen met al je vrienden en vriendinnen.

Zaterdag om 8.30 uur halen pap en mam je weer op en heb je nog tijd om uit te rusten voordat school weer begint!

Zaterdag ochtend om 08.30 kids ophalen, spullen inpakken en dan moe en voldaan naar huis! Als alle hutten op de grote stapel liggen gaan deze weer de fik in.
Alle lieve papa’s: willen jullie weer helpen met de hutten opruimen?? Dit zal zaterdag rond 08.15 gebeuren.

Kosten:
Dagdeel 3.00 euro
Dagkaart 5.00 euro
Dagje uit 7.50 euro
Weekkaart 25.00 euro

Nog wat details:

Leeftijd vanaf 4 jaar t/m net zo lang als je het zelf leuk vind. (Zindelijk!)

Breng informatie over allergien, medicijnen en de toestemming voor het dagje uit mee!

Je zwempak en handdoek breng je op maandag mee, is het weer goed, dan kunnen we misschien zwemmen! In de gaderobe kunnen de zwemspullen gedurende de week blijven hangen!

Voor het hutten bouwen breng je donderdag je hamer en heel veel (grote) spijkers mee!

Blijf je logeren, dan breng je vrijdag om 18.30 uur je luchtbed en/of matras, je pyjama, je slaapzak of dekbed, je avondversnaperingen, je warme trui, je schone kleren, je knuffel en je gezelligheid mee!

Meer informatie: www.boerderijbeekbergen.nl of via tel: 055 506 2239

Dauwtrappen

Datum: 25 mei 2017

Aanvang: tussen 10.00 en 12.00 uur

Entree: 3,50 en 10,- met BBQ

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar met hemelvaartsdag 25 mei 2017 dauwtrappen bij de boerderij! We gaan langs de leukste plekjes en over de rustige wegen en fietspaden! De uitgezette fietstocht is dit jaar 25 km lang, maar kan worden ingekort tot 10 km voor kinderen. Wanneer we terug zijn bij de boerderij gaan we BBQ-en! Heerlijk dagje buiten met veel plezier!
Wie een elektrische fiets heeft, kan zijn fiets bij laden bij de Boerderij! Denk wel aan je acculader!

Inschrijven kan van 10 tot 12 uur in de Boerderij.

Kosten voor de fietstocht zijn 3,50 per persoon, inclusief een verrassing onderweg. Wie blijft bbq-en bij de Boerderij na het fietsen, betaalt 10,00 per persoon.

vogelschieten

Op Koningsdag 27 april 2017 is er bij de boerderij Beekbergen van alles te doen! Vanaf 13.00 uur gaan we er helemaal voor! Koop een strippenkaart en je kan alle leuke dingen doen, die we voor jullie klaar hebben staan! We gaan buiten spelen, over de stormbaan en dwars in het springkussen hangen! We gaan trampoline springen, cupcakes versieren en opeten, beestjes knuffelen, ranja drinken, mee doen met de kleur wedstrijd, knutselen en Sumo Worstelen in het geweldige Sumopak! Kinderen nemen hun ouders mee om samen in het Sumopak te worstelen!

Om 15.00 uur begint de inschrijving voor het vogelschieten! Meedoen kan vanaf 18 jaar, kost 7,50 per persoon en kan alleen op vertoon van je legitimatie! Zonder legitimatie mogen we je niet mee laten doen, zorg dat je legitimatie bij je hebt!!

Om 16.00 uur gaat de wedstrijd vogelschieten van start met het eerste schot. De kinderen kunnen hun ouders aanmoedigen of nog een rondje over de stormbaan! Gelukkig is Jan met de snackbar er ook en kunnen we onze magen vullen!

Zodra de (houten) vogel van zijn stok gevallen is, weten wie er schutterskoning is en wie de kleurwedstrijd heeft gewonnen! Dan reiken we alle prijzen uit!

Kom Koningsdag bij de Boerderij Beekbergen Vieren!

Starten: 13.00 uur met alle spellen

Kosten kinderstrippenkaart voor de spelletjes: 3,50 per kaart

Start inschrijven vogelschieten: 15.00 uur Legitimatie Verplicht!!! (door gemeente) – Eerste schot vogelschieten: 16.00 uur