vogelschieten

Op Koningsdag 27 april 2017 is er bij de boerderij Beekbergen van alles te doen! Vanaf 13.00 uur gaan we er helemaal voor! Koop een strippenkaart en je kan alle leuke dingen doen, die we voor jullie klaar hebben staan! We gaan buiten spelen, over de stormbaan en dwars in het springkussen hangen! We gaan trampoline springen, cupcakes versieren en opeten, beestjes knuffelen, ranja drinken, mee doen met de kleur wedstrijd, knutselen en Sumo Worstelen in het geweldige Sumopak! Kinderen nemen hun ouders mee om samen in het Sumopak te worstelen!

Om 15.00 uur begint de inschrijving voor het vogelschieten! Meedoen kan vanaf 18 jaar, kost 7,50 per persoon en kan alleen op vertoon van je legitimatie! Zonder legitimatie mogen we je niet mee laten doen, zorg dat je legitimatie bij je hebt!!

Om 16.00 uur gaat de wedstrijd vogelschieten van start met het eerste schot. De kinderen kunnen hun ouders aanmoedigen of nog een rondje over de stormbaan! Gelukkig is Jan met de snackbar er ook en kunnen we onze magen vullen!

Zodra de (houten) vogel van zijn stok gevallen is, weten wie er schutterskoning is en wie de kleurwedstrijd heeft gewonnen! Dan reiken we alle prijzen uit!

Kom Koningsdag bij de Boerderij Beekbergen Vieren!

Starten: 13.00 uur met alle spellen

Kosten kinderstrippenkaart voor de spelletjes: 3,50 per kaart

Start inschrijven vogelschieten: 15.00 uur Legitimatie Verplicht!!! (door gemeente) – Eerste schot vogelschieten: 16.00 uur

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.