60,70 & 80 party

Datum: 7 Oktober

Aanvang: 20.30 uur

Entree: gratis

We gaan plaatjes draaien op 7 oktober in de boerderij Beekbergen! Echte plaatjes met kras en en kraak en bromtonen zoals je platenspeler ook maakte van je favoriete plaatjes! Arend Knijters en Simon van Weleer komen voor ons de nostalgie en disco liedjes draaien en we swingen de zaal door!

Toegang is gratis voor iedereen van 18+ en het is leuk als jij in je kleding over-the-top 70-er jaren, Schoudervulling en permanentje jaren 80 of vetlock en petticoat jaren 60 de sfeer vergroot! De grote pret van vorig jaar kunnen we zeker overtreffen! Zorg dat je dit feest vol nostalgische plaatjes meemaakt!

Vanaf 20.30 uur is de zaal open, de toegang is gratis en aan de Tullekensmolenweg 22a in de Boerderij Beekbergen is het 7 oktober Feest! Wees erbij!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.